Despre noi

lineaflex-logoPovestea noastră a început acum mai bine de 40 de ani, în Italia, când un producător mic de saltele abia-și începuse „aventura” într-ale comerțului. Și cum poveștile mari se construiesc pas cu pas, Vincenzo C. sau „micul comerciant de saltele”, cum ne place să-l numim, a dezvoltat treptat o companie cu un profund respect pentru calitate, inovație și confort. Astfel, din 1990, compania și-a luat oficial numele de „Lineaflex”, devenind o marcă Made in Italy în adevăratul sens al cuvântului.

Printre altele, despre italieni se mai spune că pun mare preț pe ideea de „familie”. Acum, nu știm cât de adevărat este sau nu, dar suntem siguri că, așa cum membrii unei familii trebuie să se respecte reciproc, pentru a păstra armonia, așa și noi, la Lineaflex, punem un mare preț pe respectul față de clientul nostru. Am putea spune că împreună putem deveni o familie fericită. Ce spui, vrei să faci parte din familia noastră?

Evident, ca să formăm o familie, avem nevoie, mai întâi, să ne cunoaștem. Deci, ca să-ți faci o idee, hai să-ți povestim, în câteva cuvinte-cheie, ce înseamnă Lineaflex:

Tradiție italiană

Ți-am povestit că am luat ființă, în Italia, acum mai bine de 40 ani. Ce nu ți-am povestit însă este drumul anevoios pe care l-am parcurs până în prezent. Povestea noastră nu este neapărat boemă, dar este autentică, la fel ca produsele pe care le vindem.

În 1973, într-o dimineață însorită de vară, V. C., aflat la volanul mașinii sale, un Fiat Pulmino 850, pornește prin piețele din provincie pentru a vinde saltele. Că știa sau nu ce îl așteaptă, asta nu avem de unde să știm, dar ce știm este că, după o perioadă de aproape 20 ani, mai exact, în 1990, își deschide un laborator mic de saltele la Gonars, un sat din Câmpia Friuliană. Și tot în aceeași perioadă, Lineaflex este înregistrată la Ministerul Dezvoltării Economice. Din 1992, începe marea extindere europeană și, printre țări ca: Slovenia, Croația, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria și Rusia (din 2000), din 1998, se va număra și România.

Calitate și inovație

Pentru noi, Lineaflex se traduce prin cuvintele „calitate” și „inovație”. De ce? Pentru că mizăm pe aceste două elemente ori de câte ori creăm un produs – începând de la materia primă, până la produsul final. Ca să înțelegi mai bine:

  • Folosim doar materie primă premium, de calitate;
  • Punem accent pe sănătate – produsele noastre conțin materiale naturale antialergice, antibacteriene, fără substanțe nocive. Plus că sunt testate conform normelor europene;
  • Avem o tehnologie avansată de prelucrare.

Prietenie și respect

Te avertizăm că noi nu vindem saltele, ci îți oferim o experiență plăcută și confort pe o perioadă îndelungată de timp. Mai bine spus, ne asigurăm ca toți cei care ne trec pragul să primească produsul care li se potrivește cel mai bine și să plece mulțumiți. Doar așa se leagă prieteniile, nu? Prin respect reciproc și transparență. Mai mult, pe lângă faptul că stăm la povești, ca să ne dăm seama ce saltea este pentru tine, ne asigurăm că produsul este ceea ce trebuie și după ce l-ai testat. Așadar, dacă cineva te sună în miezul zilei ca să afle dacă îți place salteaua, să nu te sperii, suntem noi, Lineaflex.

Ce să mai știi despre noi:

  • Somnul tău, stăpânul nostru – tot ce facem la Lineaflex este să ne asigurăm că ai un somn sănătos și odihnitor. Nu de alta, dar, pe principiul zicalei: „Cine se trezește de dimineață departe ajunge”, noi credem că cine se trezește de dimineață cu dureri de spate trebuie să se gândească serios dacă are salteaua potrivită.
  • Avem un showroom în care ne poți vizita ca să povestim și să vedem împreună ce saltea ți se potrivește;
  • Suntem „dotați” cu 25 de modele de saltele;
  • Îți oferim o garanție minimă de 2 ani;
  • Garantăm o utilizare medie de 10-15 ani, plus confort și susținere pe toată durata;
  • Avem saltele cu dimensiuni speciale, personalizate în funcție de preferințele tale;
  • Livrăm gratuit în București.

Echipa

N-om fi noi mulți, dar suntem prietenoși și calzi. În plus, te sprijinim cu tot ce ai nevoie, la fel ca saltelele pe care le vindem. Lucrăm cu drag, așa că ne place să ne apropiem de clienți pentru a le afla nevoile – prin urmare, spune-ne cât de confortabil te simți, ca să-ți zicem dacă salteaua pe care dormi este cea potrivită. În ceea ce privește implicarea în munca cea de toate zilele, lăsăm anii să vorbească și din câte ai văzut, sunt destui. Dar gata cu lauda! Dă-ne un semn și descoperim împreună ce produs ți se potrivește.