Plata in Rate

logo UCFINCREDITARE IN MAGAZIN PRIN UNICREDIT CONSUMER FINANCING

Acum e usor sa iti alegi salteaua dorita din magazinul Lineaflex in rate fixe si avantajoase, prin Creditul in Magazin oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA.

CE TREBUIE SA STIU DESPRE CREDITUL IN MAGAZIN?

  • Poti obtine creditare pentru cumparaturi cu valoarea intre 1200 si 10000 de lei;
  • Este simplu sa aplici, direct in magazin, fara adeverinta de venit*;
  • Primesti raspuns rapid;
  • Numarul de rate: 12 luni;
  • Poti opta pentru o asigurare de viata emisa de catre ERGO Asigurari de Viata S.A.; aceasta acopera datoriile aferente creditului in cazul nedorit al incapacitatii de plata, conform prevederilor din documentatia de asigurare. Mai multe detalii despre conditiile de asigurare gasesti aici.

CE TREBUIE SA FAC PENTRU A OBTINE UN CREDIT IN MAGAZIN?

Nimic mai simplu.

1. Alege produsele dorite de pe site-ul Lineaflex.
2. Suna-ne la numarul de contact de pe site pentru detalii
3. Vino in incinta showroom-lui cu actul de identitate, fara documentatie de venit* si aplica pentru un credit oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA; –
4. Alege numarul de rate dorit, maxim 12 rate;
5. Semneaza documentatia de creditare** si poti pleca acasa cu bunurile achizitionate.

*Aplicabil pentru categoriile de persoane (salariati sau pensionari) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, conform normelor sale interne.
**Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

Exemplu reprezentativ de calcul. Pentru o valoare totala a creditului de 3000 lei pe 12 luni: rata anuala a dobanzii (fixa) 0%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 250 lei, valoarea totala platibila 3,000 lei, DAE 0%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata.

Acest produs este oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Regasiti detalii despre Creditor si produsele acestuia pe www.ucfin.ro.